تبلیغات
همه چیزای (...) در یه جا ((فقط و فقط افراد زیر 105 سال)) - کاهش خطر سکته مغزی با پرتقال و گریب فروت
قالب وبلاگ قالب وبلاگ

همه چیزای (...) در یه جا ((فقط و فقط افراد زیر 105 سال))
 
هر که دارد علاقه به سرگرمی بسم... ((( گناهی که پشیمانی بیاورد بهتر از عبادتی است که غرور بیاورد...)))

به وبلاگ من خوش آمدید
 
نوشته شده در تاریخ جمعه 12 اسفند 1390 توسط ناقلا


تحقیقات جدید در انگلیس نشان می‌دهد که مصرف مقادیر زیادی میوه‌های خانواده اسیدی به ویژه پرتقال و گریپ فروت احتمال ابتلا به سکته مغزی به ویژه در بین زنان را کاهش می دهد.

به گزارش تهران۹۸ به نقل از فارس، پژوهشگران تحقیقات همه جانبه‌ای را از ۶۹ هزار زن بیمار بستری در تعداد زیادی از بیمارستانها در طول ۱۴ سال کامل به عمل آوردند.

این پژوهشگران اطلاعات مربوط به آنها و وعده‌های غذایی و نوع غذاهای آنها را مورد بحث و بررسی قرار دادند.

آنها به این نتیجه رسیدند احتمال ابتلا به سکته مغزی در زنانی که مقادیر زیادی میوه از خانواده اسیدی مصرف کردند، حدود ۱۹ درصد کمتر از زنانی بود که مقادیر کمی از این میوه‌ها مصرف کردند.

نتایج این تحقیقات نشان داد میوه‌های یاد شده حاوی مقادیر زیادی فلاوونوئید به ویژه فلاوونون است که باعث تقویت رگهای خونی و بهبود عملکرد آن می‌شود و علاوه بر آن نقش ضد عفونتی دارد.خانواده میوه‌های اسیدی شامل پرتقال، ماندارین، لیمو، گریپ فروت و نارنگی است.





طبقه بندی: پزشکی، 
.: Weblog Themes By Pichak :.








تعبیر خواب

ابزار وبلاگنویسان
http://www.nameresan.ir/probuy.php?wid=19907&id3=23877 سیستم همکاری در فروش پارسیس - کسب درآمد از طریق همکاری در فروش
چت روم
ابزار وبلاگنویسان ابزار وبلاگنویسی ابزار وبلاگنویسی
تمامی حقوق این وبلاگ محفوظ است | طراحی : پیچک
قالب وبلاگقالب وبلاگ
<

تبادل لینک - سیستم تبادل لینک اتوماتیک